tiistai 12. marraskuuta 2013

Moderneja lettikampauksia

Letit ovat käsittääkseni olleet jo pari vuotta muodikkaita hääkampauksissa ja itsekin niitä harkitsin hetken, mutta luovuin ihan vain siksi, että kaikki netistä löytämäni mallikampaukset vaikuttivat enemmän tai vähemmän, noh, hippimäisiltä. Koska tukkani on luonnostaankin hankalasti paikalleen asettuva, huonosti totteleva ja pörheämpi kuin haluaisin, niin luonnonlapsimaisuus ei houkutellut silloin kun kerrankin sain itseni sijaan ammattilaisen taistelemaan hiukseni kampaukselle.

Eilen Pinterestissä haahuillessani silmiini sattui kuitenkin aivan ihania nykyaikaisia lettikampauksia, jotka olivat rentoja mutta silti juhlavia. Nämä allaolevat ovat suosikkini:



Pakko myöntää, että tämä on taas näitä "Tahdon uudet häät" -hetkiä... Mitä itse tykkäätte, löytyykö muita lettikampausfaneja?

2 kommenttia :

  1. Lettikampauksissa on kyllä jotain ihanan romanttista <3 Itsekin kovasti haluaisin jonkinnäköisiä lettejä hääkampaukseeni, mutta lyhyisiin hiuksiin ne vasta hankalat onkin taiteilla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan totta! Yritin googlettaakin, mutta aika vähän löytyi edes olkapäille ulottuviin hiuksiin tehtyjä lettikampauksia - tosin ne, jotka löytyivät, olivat kyllä kivan näköisiä! :)

      Poista