torstai 26. syyskuuta 2013

Printtitaulut häihin

Olen tällä hetkellä hurjan ihastunut hääaiheisiin printtitauluihin, joten on varmaan ihan loogista että käytän ensimmäisen varsinaisen postauksen niiden hehkuttamiseen. Tuolla Amerikassa ne ovat jo iso juttu, mutta täällä koto-Suomessa en muista vielä montaa kertaa törmänneeni mainintaan niistä. Taulu olisi ollut kiva lisä omiin häihimme, mutta olin silloin vielä autuaan tietämätön niiden olemassaolosta. Ehkä hankin tällaisen joskus juhlistamaan hääpäiväämme.

Kaikkein eniten tykkään sellaisista printtitauluista, jotka on kustomoitu itselle sopiviksi. Koska olisi ehkä vähän outoa antaa miehelleni hääpäivänä oman hääkaupan tuote, olen katsellut sopivia tauluja muualta. Tässä muutama sellainen jotka miellyttävät omaa silmääni.




 


 (kuvien lähteet ja taulujen ostopaikat: http://www.etsy.com/listing/70573685/custom-anniversary-personalized-wedding, http://www.etsy.com/listing/130586105/bright-eyes-first-day-of-my-life, http://www.etsy.com/listing/59365180/love-is-in-the-air-wedding-print-modern, http://www.etsy.com/listing/93411671/unique-wedding-gift-city-skyline-framed, http://www.etsy.com/listing/121378306/personalized-family-name-wall-art-love, http://www.etsy.com/listing/157461661/1-corinthians-1614-wall-art-print)

Jotenkin hyvin siniharmaavoittoista näköjään tämä mieleiseni värimaailma näin sateisena syyspäivänä...

Aion tuoda lisää häätauluja myös Hääputiikin valikoimaan heti kun on aikaa. Tällä hetkellä meillä on olemassa Love gives us a fairytale -tauluja kolmessa eri värissä.


(http://www.haaputiikki.fi/tuote-osasto/muuta/printtitaulut/)

Valaiskaa minua jos olenkin ihan pihalla ja häätaulut ovatkin jo vanha juttu täällä Suomessakin. :) Koska tarkoituksenani on muokata Hääputiikin valikoimaa morsianten toiveiden pohjalta, otan myös mielelläni vastaan vinkkejä siitä millaisista häätauluista te muut pidätte!

1 kommentti :

  1. En itsekään ole aiemmin törmännyt tuollaisiin, kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista