keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tervetuloa!

Tervetuloa Hääputiikki Ribbon & Inkin blogiin!

Blogissa kerron kaikesta siitä mitä Hääputiikissa milloinkin tapahtuu, samoin kuin tarjouksista ja uusista tuotteista. Blogin tarkoitus ei ole kuitenkaan olla mikään virallinen tiedotuskanava, vaan juttelen täällä muistakin pienen hääkaupan omistajan elämään kuuluvista asioista ja häämaailman kuulumisista ja uusista tuulista. Häät eivät ole minulle vain työtä, vaan olen toivoton hääfani myös vapaa-ajallani. Kun törmää innostaviin ja inspiroiviin hääjuttuihin, on paljon kivempaa jakaa ne muiden kanssa eikä vain ihastella niitä yksin. Blogi saattaa siis myös pelastaa mieheni hääjuttujen yliannostukselta. :)

Hääblogien maailma on ollut minulle jo pitkään tuttu. Vuonna 2009, kun sormet vielä riittivät hääblogien määrän laskemiseen, pidin hääblogia ensimmäistä kertaa. Tykkäsin blogin pitämisestä valtavasti ja meillä oli kiva pieni ja aktiivinen yhteisö hääbloggareita. Muu elämä tuli lopulta bloggauksen tielle, mutta vuonna 2012, kun suunnittelin omia häitäni, kirjoittelin uuteen blogiin omista hääsuunnitelmistani, tosin tällä kertaa ainoastaan lähipiirilleni. Häät olivat ja menivät, mutta kipinä hääsuunnitteluun jäi elämään. Ryhdyin viime keväänä yrittäjäksi, ja siksi myös oman pienen hääputiikin perustaminen oli helppoa muun yritystoiminnan ohella. Viime kuukaudet ovat olleet tosi kiireisiä mutta myös aivan ihania, kiitos siitä kaikille asiakkailleni!

Blogimaailma on muuttunut hurjasti sitten vuoden 2009, joten on pakko myöntää, että hiukan jännittää. Otan kaikenlaista palautetta todella mielelläni vastaan, joten laittakaa vain kaikki ruusut ja risut rohkeasti tännepäin!

Vinkkaan tässä vielä arvonnasta, jonka järjestän yhdessä Häähullun haaveiluja -blogin kanssa. Osallistumisaikaa on 30.9.2013 asti ja voit voittaa minkä tahansa valitsemasi tuotteen Hääputiikista.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti